Het Schild Verzekeringen is live

  • Home
  • Home
  • Het Schild Verzekeringen is live

Het Schild Verzekeringen
We zijn ‘live’, welkom!

Inzet wordt beloond
Op 24 september jl. zijn wij officieel uit de startblokken gegaan. Het Schild Verzekeringen staat klaar om jou als ondernemer van dienst zijn met zakelijke verzekeringen.

Wie is het Schild Verzekeringen?
Het Schild Verzekeringen is de expert van Zwolle en omstreken waar het gaat over zakelijke bedrijfsverzekeringen, ziekteverzuim, re-integratie, zakelijke bedrijfsfinancieringen en pensioen.

Wij ontzorgen door jouw zakelijke bedrijfsrisico’s inzichtelijk te maken op een begrijpelijke wijze. Persoonlijk en professioneel zoeken wij een passende oplossing voor ieder vraagstuk.

Het Schild Verzekeringen staat voor onafhankelijk, betrouwbaar advies en maatwerk. Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming die geen enkele contractuele verplichting heeft om te adviseren voor financiële producten van bepaalde verzekeraars of andere financiële instellingen.

Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons bedrijf. Eerlijk en onafhankelijk!

Aangenaam, Henry Faken, jouw persoonlijke expert, sinds 1998 betrokken en integere vakspecialist. Vanuit persoonlijk contact bouw ik graag aan een duurzame samenwerking.

Ben je benieuwd hoe wij van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel ons. Wij onderzoeken graag de mogelijkheden in een vertrouwelijk, oriënterend gesprek.

Tot gauw,
Henry