CAR – Constructie Allrisk

Verzekeringen

CAR – Constructie Allrisk- / Bouw en montage verzekering voor bouwwerken

Alle betrokken partijen op de bouwplaats zijn verzekerd
Schades door diefstal van materiaal of door regen en storm
Materiële schade door ontwerp- en constructiefouten

Wat is een CAR-verzekering?

De CAR-verzekering biedt een zeer ruime dekking voor schade die ontstaat door beschadiging van het werk tijdens de bouw of montage. De schade kan bijvoorbeeld ontstaan door uitvoerings- of ontwerpfouten of door een gebrek in de materialen zelf. De CAR-verzekering is uit te breiden met aanvullende opties. Een standaard opstalverzekering of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt het risico van (ver)bouwwerkzaamheden niet.

Welke CAR-verzekering past het beste bij jou?

Je hebt de keuze uit 2 verschillende CAR-verzekeringen: een doorlopende en een aflopende. Welke je nodig hebt, hangt af van het aantal bouwopdrachten, de bouwsom en de looptijd.

1. Doorlopende CAR-verzekering; Hebt je meerdere bouwprojecten per jaar? Dan biedt een doorlopende CAR-polis uitkomst. Je dekt dan al je bouwprojecten in 1 keer, hebt minder                      administratie en betaalt een lagere premie per bouwproject.

2. Aflopende CAR-verzekering; Heb je een eenmalig bouwproject? Dan is een tijdelijke CAR-verzekering een oplossing. Je sluit deze verzekering namelijk per project.

Wie kan een CAR-verzekering afsluiten?

Een CAR-verzekering is voor zakelijke opdrachtgevers en aannemers (opdrachtnemers). Het maakt hierbij niet uit of je zzp’er of ondernemer met personeel bent.

Verzekerd:

Bouwrisico’s
Installatierisico’s
Materiële schade
Verlies, vernietiging, diefstal van bouwmaterialen
Herstel kosten van het werk
Bestaande eigendommen
Dagwaarde van gereedschappen, materieel en eigendommen
Uit de breiden met:
Aansprakelijkheid
Bestaande eigendommen opdrachtgever
Aannemersmaterieel
 Eigendommen bouwdirectie en personeel